Register Here to Apply for Jobs or Post Jobs. X

Jobs in Albania
Find Jobs & Apply / Post Jobs for Free

Jobs found: 48
1 week ago 1. Commercial Referent – Professional Level Of English Language Job in

Tirana - Albania

Sales, Customer Service
Position: COMMERCIAL REFERENT – Professional Level of English Language - Company Description - EUMirror is an international group, based...
View this Job

Commercial Referent – Professional Level Of English Language Job

Posted by EUMirror
1 week ago 2. Early Years Teacher Job in

Albania

Education, Teaching
Early Years Teacher | Albania | One of the best schools in Albania - Salary Package: - **Salary from up to 1650 Euros for 25 lessons a...
View this Job

Early Years Teacher Job

Posted by SeekTeachers
1 week ago 3. Early Years Teacher Job in

Korce - Albania

Education, Teaching
Early Years Teacher | Albania | One of the best schools in Albania - Salary Package: - **Salary from up to 1650 Euros for 25 lessons a...
View this Job

Early Years Teacher Job

Posted by SeekTeachers
1 week ago 4. Early Years Teacher Job in

Korce - Albania

Education, Teaching
- Early Years Teacher - Teach in Albania - Amazing Salary with benefits - Salary Package with benefits: - >>Salary from up to 1650...
View this Job

Early Years Teacher Job

Posted by SeekTeachers
2 weeks ago 5. Advertising Product Designer Job in

Tirana - Albania

Advertising, Industrial
Our client a company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items wishes to hire a Advertising Product Designer in...
View this Job

Advertising Product Designer Job

Posted by Hrstrategy Human Resources
2 weeks ago 6. Hotel Manager Job in

Tirana - Albania

Hospitality, Hotel Work
Position: Hotel Manager in Albania - Our client a luxurious 5 - star Residence, Resort and Spa, private and dedicated to its residents in...
View this Job

Hotel Manager Job

Posted by Hrstrategy Human Resources
2 weeks ago 7. Printing Production Manager Job in

Tirana - Albania

Design/Multimedia, Industrial
Position: Printing Production Manager in Albania - Our client a company in the market of Signage, Digital Printings and Promotional Items...
View this Job

Printing Production Manager Job

Posted by Hrstrategy Human Resources
3 weeks ago 8. Retail Sales Manager Job in

Tirana - Albania

Sales, Retail
Retail Sales Manager in Albania - Our client a supermarket chain in Albania, wishes to hire a Retail Sales Manager. - The role: - Reporting...
View this Job

Retail Sales Manager Job

Posted by Hrstrategy Human Resources
3 weeks ago 9. Commercial Director Job in

Elbasan - Albania

Sales, Retail
Commercial Director in Albania - Our client a retail shopping center in Albania, wishes to hire a Commercial Director. - The role: -...
View this Job

Commercial Director Job

Posted by Hrstrategy Human Resources
4 weeks ago 10. Online English tutor (Online/Remote) - Candidates ideally in

Tirana - Albania

Language/Multilingual, Online
Position: Hiring: Online English Tutors! - VISION STATEMENT - Bibo Global Opportunity, Inc. is a big, stable and fast - growing online...
Skills Needed: We offer:

Training
Monthly incentive
Weekend incentives
Yearly Awards
Active Tutor Support Program
24/7 Operation Support
Bonuses
Chance to get promoted
Other perks

Salary:

Average salary for our tutors is 650$ a month

Other info:

You can work from your home at your most convenient time because our system is open 24 hours a day.

Chose the most convenient time for you, and enjoy your stress-free job.

Conduct every class using our fun and easy-to-follow lesson materials, you do not need to create your lesson plan.

Real-time tutor support is provided by friendly and dedicated staff from all around the world.

Get paid on time!

Start thinking differently.

Keep cool  now.
View this Job

Online English tutor Job

Posted by Bibo Global Opportunity Inc.
over one month ago 11. Production Manager Job in

Korce - Albania

Production, Fashion
Position: Production Manager in Albania - Our client a textile industry established in Albania is currently seeking to hire a Production...
View this Job

Production Manager Job

Posted by Hrstrategy Human Resources
over one month ago 12. Optometrist Job in

Tirana - Albania

Hospitality, Doctor/Physician
Job Description - • Clinical data management / Patient interaction/ Performing a complete eye examination - • Taking case history, visual...
Skills Needed: Desired Profile
• Degree/Diploma in Optometry with experience in reputed hospitals.
• Freshers may also apply.
• Having good communication
• Patient handling skills
View this Job

Optometrist Job

Posted by Optika DEA
over one month ago 13. Software Project Manager Job in

Tirana - Albania

IT/Tech, Management
This is a remote, home - based position. - Scopic Software is the largest virtual software company in the world. We have over 200 employees...
View this Job

Software Project Manager Job

Posted by ScopicSoftware
over one month ago 14. Nëpunës Administrativ Qendrës Job in

Tirana - Albania

Administrative, Secretary
Position: NËPUNËS ADMINISTRATIV I QENDRËS - Paga - 28,000 NETO - 20 orë në javë (kontratë 1 vjecare) - (orët e punës nga e Hëna deri...
Skills Needed: Përmbledhja e rolit
Përgjegjës për funksionimin efikas të ndërtesës, pajisjeve dhe sistemit të administrimit të Tek Ura.

Fushat e rëndësishme të përqendrimit dhe përgjegjësisë:
- Ruan funksionimin e qetë në hapësirën e zyrave të qendrës.
- Siguron mbështetje për rekrutimin dhe administrimin e politikave të stafit.
- Përkthen dokumentat e anëtarëve te skuadrës.
- Përpilon oraret e zyrës, koordinon takimet dhe vizitat, organizon dosjet, I përgjigjet telefonatave, mban shënime gjatë mbledhjeve dhe   kryen një sërë detyrash të tjera thelbësore.
- Ruan një mjedis të sigurt përsa I përket ndricimit të duhur, sinjalizimit dhe aksesit për personat me aftësi të kufizuar.
- Harton dhe rifreskon planet e emergjencës dhe procedurat e evakuimit.
- Mbikqyr sigurinë, parandalimin e zjarrit dhe sisteme të tjera të sigurisë.
- Siguron që ndërtesa është e përshtatshme për qëllimet e saj dhe I plotëson standardet e higjenës.
- Mundëson që banorëve të cilët përdorin këtë ndërtesë tu sigurohen shërbimet e duhura.
- Organizon punësimin e kontraktorëve sipas nevojave për mirëmbjatjen apo riparimin e ndërtesave.


Të Nevojshme
- Përvojë të paktën 2 vjecare në një ambient ekuivalent pune
- Të jetë I pajisur me diplomë (ose ekuivalente/ I kualifikuar nga përvoja)
- Aftësi të shkëlqyera organizuese dhe të menaxhimit të kohës
- I aftë për të punuar në mënyrë të pavarur dhe të ndërmarrë iniciativë.
- Aftësi të shkëlqyera administrimi dhe komunikimi ne të dyja gjuhët- angleze dhe shqipe.
- Në gjendje të përdorë me profesionalizëm programet e biznesit (p.sh. Microsoft Office, Word, Excel, Powerpoint) dhe i aftë të përdorë me kompetencë median sociale (Instagram, Facebook, Twitter)
- Nivel I larte I integritetit personal, një përputhje e plote me vlerat dhe karakterin e Tek Ura

Të Dëshirueshme
- Përvoje pune në një organizatë jo qeveritare në një rol të ngjashëm
- Përvojë pune në një mjedis dy gjuhësor
- Përvojë në mbjatjen e një website dhe menaxhimin e mediave sociale
- Patentë për ngarjen e makinës
- Përvojë në administrimin e një buxheti për një zyrë të vogël (p.sh. para te vogla)
- Njohuri e gjuhës angleze të nivelit C1 ose më të lartë
View this Job

Nëpunës Administrativ Qendrës Job

Posted by Tek Ura
over 3 months ago 15. Junior Production Planner Job in

Albania

Production, Manufacturing
Company Description - EUMirror Shpk is an Albanian company in Tirana, part of the London based EUMirror Group. - EUMirror Group specializes...
Skills Needed: Requirements
The candidate must have:
- fluent English,
- considerable experience with Microsoft Excel (version higher than Office 2010) and/or Calc (OpenOffice),
- higher scientific education (in engineering, ideally - informatics).

No prior working experience needed.
View this Job

Junior Production Planner Job

Posted by EUMirror
over 3 months ago 16. PHP/ASP Developer Job in

Albania

IT/Tech, Software Development
Company Description - EUMirror Shpk is an Albanian company in Tirana, part of the London based EUMirror Group. - EUMirror Group specializes...
Skills Needed: Candidate Requirements

The ideal candidate
• has a diploma in the field of Informatics (excellent results in adequate time frames),
• is fluent in English (optimally, speaks Italian as well),
• has experience in managing projects,
• has realized complex projects independently.
View this Job

PHP/ASP Developer Job

Posted by EUMirror
over 3 months ago 17. Professional level English-Speaking Back Office Assistant Job in

Albania

Customer Service, Language/Multilingual
Company Description - EUMirror is an international group, based in the United Kingdom, with offices and plants in Slovenia, Bulgaria,...
Skills Needed: Requirements
- bachelor's degree in engineering, mathematics, informatics or a similar field.
- efficiency in the work process;
- multitasking skills;
- strong organizational, informatics, calculation skills;
- teamwork and autonomy skills;
- speed and excellent organization in performing repetitive activities;
- ability to work under supervision and under pressure;
- excellent attention to detail and analytic skills;
- ability to communicate expectations and company interests clearly;
- ability to handle confidential information with discretion;
- ability to handle orders, to give estimates and offers;
- proficiency in Microsoft Office tools (Word, Outlook, Excel) and mobile devices.
- has to be able to travel
View this Job

Professional level English-Speaking Back Office Assistant Job

Posted by EUMirror
over 3 months ago 18. Agents Job in

Albania

Business, Energy/Power Generation
An agent act as the key man between our clients and their customers. - Agents can work alone or set up a team. It usually takes both sides...
View this Job

Agents Job

Posted by VIF Consulting
over 3 months ago 19. Frontend Developer - Web Designer Job in

Tirana - Albania

Web Design, Geoscience
REQUISITI BASE - Ottima conoscenza di realizzazione di siti WordPress responsive e di personalizzazione temi WordPress - Sviluppo front -...
View this Job

Frontend Developer - Web Designer Job

Posted by Consulting24 Srl
over 3 months ago 20. Personalized/Social Media Internet Assessor Job in

Tirana - Albania

IT/Tech, Creative Arts/Media
Position: Personalized/ Social Media Internet Assessor - Albania - Are you looking for a job that gives you the opportunity to work with...
Skills Needed: What are the main requirements for the job?

• You must be fluent in written and verbal English and Albanian
• You must be living in Albania for the last 5 consecutive years
• You must own and use a Smartphone (Android V4.1 or higher or iPhone V4S or higher) to complete tasks.
• The majority of the task types will require both a desktop/laptop and a Smartphone
• Gmail must be your primary email account
• Active daily user of Gmail, Google+ and other forms of social media (Twitter & Facebook)
• You must have familiarity with current and historical business, media, sport, news, social media and cultural affairs in Albania
• Access to and use of a broadband internet connection and associated computer and software to perform the work, all provided at your own expense
• Experience in use of web browsers to navigate and interact with a variety of content
View this Job

Personalized/Social Media Internet Assessor Job

Posted by Lionbridge GSS Ltd.
over 3 months ago 21. Client Relations Executives- various languages Job in

Tirana - Albania

Sales, Finance
Position: Client Relations Executives - various languages - Your Key tasks may include: - • Promote Company financial products and...
Skills Needed: To qualify for the role, you must have:

• Business fluency in any of this language: Italian/ Spanish/ Turkish/ German/ Dutch/ English
• Previous experience in sales within the financial sector/ banking/ FX will be considered an advantage
• Excellent Telesales skills
• Strong negotiation skills and ability to close deals
• Basic knowledge of technical and fundamental analysis
• Excellent written and oral communication skills.
• Strong client relationship management skills
• Excellent problems solving skills.
• High level of organization with fine attention to detail.
• Advanced efficiency in Microsoft Word, excel and google products, Internet savvy.
View this Job

Client Relations Executives- various languages Job

Posted by OMEX SHPK
over 3 months ago 22. Marketing, Webdesign, Digitalisierung als Teleworker Job in

Albania

Marketing/PR, Web Design
Wir haben laufend interessante Projekte im Bereich Web Design, Digitalisierung und Online Shops. Dafür suchen wir versierte...
Skills Needed: Webdesign, Wordpress, E-commerce, woo-commerce, SEO, AdWords, Marketingverständnis - Sprache mit Vorteil deutsch - englisch geht auch.
View this Job

Marketing, Webdesign, Digitalisierung als Teleworker Job

Posted by ANSATZ
over 3 months ago 23. Agjentët e shitjes Job in

Albania

Sales, Engineering
Kompania, një prodhues i dyerve hyrëse metalike nga Ukraina, ofron një punë si agjent për gjetjen e blerësve. - detyrat: - Studimi i...
View this Job

Agjentët e shitjes Job

Posted by RAZOM
over 3 months ago 24. Торговый представитель, Sales Representative Job in

Albania

Marketing/PR, Sales
Производитель металлических входных дверей из Украины ищет для временной работы торгового агента. - Задачи: - Сбор базы оптовых продавцов...
View this Job

Торговый представитель, Sales Representative Job

Posted by RAZOM
over 3 months ago 25. Interpreter Job in

Tirana - Albania

Translation, TEFL/ESL
Interpreter - Chinese - English - Able to communicate in both languages fluently. - College degree - Willing and open to new experience -...
Skills Needed: -Language Skills
-Communication skills
-Basic computer skills
View this Job

Interpreter Job

Posted by Albania Language Service
(Jobs found: = 48)
LOGIN Area - Jobsite