Register Here to Apply for Jobs or Post Jobs. X

English Speaking Nanny Jobs by Location

Search by Region:  Europe , Asia & the Middle East
Top Jobs / Sponsored Listings:
2 weeks ago Infant Specialist Babysitter Job in Saint Paul - Minnesota - USA

Child Care/Nannying, Education

As a nanny you are responsible for the welfare of the family's child. Duties include creating fun events, activities, and games. With...
Skills Needed: To qualify as a full-time nanny with The Elite Nanny Team please be able to pass a background check. Candidates must also have previous babysitting and/or nannying experience of at least 2 years. Our full-time jobs are ideally for nanny candidates who have early childhood education experience (K-12 accepted). Please be up to date on CPR/First Aid, swimming safety, and infant safety. The ability to respond to potential medical emergencies, familiarity with a first aid kit, and choking prevention is necessary. Please be open to receiving the COVID vaccine, although it is not required.

Infant Specialist Babysitter Job

Posted by The Elite Nanny Team LLC
View this Job
Some of the Last Jobs Posted:
today 1. Part time nanny Job in England - UK

Child Care/Nannying

Location: RichmondDo you enjoy spending time with kids? Now you can get paid for it by becoming a Koru Kids nanny.All the relevant skills,...

Part time nanny Job

Posted by Koru Kids
View this Job
today 2. Part time nanny Job in UK

Child Care/Nannying

Location: FarringdonDo you enjoy spending time with kids? Now you can get paid for it by becoming a Koru Kids nanny.All the relevant...

Part time nanny Job

Posted by Koru Kids
View this Job
today 3. Part time nanny Job in UK

Child Care/Nannying

Location: CricklewoodDo you enjoy spending time with kids? Now you can get paid for it by becoming a Koru Kids nanny.All the relevant...

Part time nanny Job

Posted by Koru Kids
View this Job
today 4. Garde d'enfant à domicile Job in France

Child Care/Nannying

Location: Bourg - des - ComptesRecherche nounou à domicile à BOURG DES COMPTES pour 5 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 3...

Garde d'enfant à domicile Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 5. Garde d'enfant à SAND pour enfant, ans Job in France

Child Care/Nannying

Position: Garde d'enfant 4 h semaine à SAND pour 1 enfant, 8 ansLocation: SandRecherche garde d’enfants à domicile à SAND pour 4...

Garde d'enfant à SAND pour enfant, ans Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 6. Baby-sitting Job in Lyon - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Recherche baby - sitter à domicile à LYON(06) pour 11 heures de travail par semaine pour baby - sitter 1 enfant, 7 ans.Tâches confiées :...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 7. Service à domicile: nounou Job in Lyon - France

Child Care/Nannying

Recherche baby - sitter à domicile à LYON(03) pour 6 heures de travail par semaine pour baby - sitter 3 enfants, 4 ans, 5 ans, 7 ans.Tâches...

Service à domicile: nounou Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 8. Nounou à mi-temps Job in France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Location: Illkirch - Recherche garde d’enfants à domicile à ILLKIRCH GRAFFENSTADEN pour 5 heures de travail par semaine pour garder 2...

Nounou à mi-temps Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 9. Baby-sitting Job in France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Location: Chalautre - la - Grande - Recherche nounou à domicile à CHALAUTRE LA GRANDE pour 5 heures de travail par semaine pour garder 2...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 10. Baby-sitter bilingue anglais Job in Toulouse - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Recherche baby - sitter à domicile à TOULOUSE pour 5 heures de travail par semaine pour baby - sitter 1 enfant, 4 ans.Tâches confiées :...

Baby-sitter bilingue anglais Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 11. Baby-sitting Job in France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Location: Rouans - Recherche baby - sitter à domicile à ROUANS pour 3 heures de travail par semaine pour baby - sitter 1 enfant, 7...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 12. Étudiant Babysitter Job in Marseille - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Position: Job étudiant Babysitter - Recherche baby - sitter à domicile à MARSEILLE(12) pour 4 heures de travail par semaine pour baby -...

Étudiant Babysitter Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 13. Nanny Job in Lille - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Recherche garde d’enfants à domicile à LILLE pour 4 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 4 ans, 7 ans.Tâches confiées :...

Nanny Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 14. Nounou à mi-temps Job in Villeneuve-d'Ascq - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Recherche nounou à domicile à VILLENEUVE D ASCQ pour 7 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 9 ans, 13 ans.Tâches confiées :...

Nounou à mi-temps Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 15. Garde d'enfant à domicile Job in France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Location: CintréRecherche garde d’enfants à domicile à CINTRE pour 7 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 4 ans.Tâches...

Garde d'enfant à domicile Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 16. Baby-sitting Job in Romainville - France

Child Care/Nannying

Position: Baby - sitting 5 h/semaine - Recherche baby - sitter à domicile à ROMAINVILLE pour 5 heures de travail par semaine pour baby -...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 17. Étudiant Babysitter Job in Angers - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Position: Job étudiant BabysitterRecherche baby - sitter à domicile à ANGERS pour 3 heures de travail par semaine pour baby - sitter 1...

Étudiant Babysitter Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 18. Service à domicile: nounou Job in Gradignan - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Recherche nounou à domicile à GRADIGNAN pour 4 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 4 ans, 9 ans.Tâches confiées : garde...

Service à domicile: nounou Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 19. Baby-sitting Job in Rennes - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Recherche baby - sitter à domicile à RENNES pour 6 heures de travail par semaine pour baby - sitter 2 enfants, 5 ans, 6 ans.Tâches confiées...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 20. Garde d'enfant Job in Clichy - France

Child Care/Nannying, Language/Bilingual

Position: Garde d'enfant 3 h/semaine - Recherche garde d’enfants à domicile à PARIS(12) pour 3 heures de travail par semaine pour...

Garde d'enfant Job

Posted by Kinougarde
View this Job
LOGIN Area - Jobsite