Register Here to Apply for Jobs or Post Jobs. X

Personal Assistant Jobs in Albania:
Search & Apply or Post Jobs for Free

over 2 months ago 1. Nëpunës Administrativ Qendrës Job in Tirana - Albania

Administrative, Secretary

Position: NËPUNËS ADMINISTRATIV I QENDRËS - Paga - 28,000 NETO - 20 orë në javë (kontratë 1 vjecare) - (orët e punës nga e Hëna deri...
Skills Needed: Përmbledhja e rolit
Përgjegjës për funksionimin efikas të ndërtesës, pajisjeve dhe sistemit të administrimit të Tek Ura.

Fushat e rëndësishme të përqendrimit dhe përgjegjësisë:
- Ruan funksionimin e qetë në hapësirën e zyrave të qendrës.
- Siguron mbështetje për rekrutimin dhe administrimin e politikave të stafit.
- Përkthen dokumentat e anëtarëve te skuadrës.
- Përpilon oraret e zyrës, koordinon takimet dhe vizitat, organizon dosjet, I përgjigjet telefonatave, mban shënime gjatë mbledhjeve dhe   kryen një sërë detyrash të tjera thelbësore.
- Ruan një mjedis të sigurt përsa I përket ndricimit të duhur, sinjalizimit dhe aksesit për personat me aftësi të kufizuar.
- Harton dhe rifreskon planet e emergjencës dhe procedurat e evakuimit.
- Mbikqyr sigurinë, parandalimin e zjarrit dhe sisteme të tjera të sigurisë.
- Siguron që ndërtesa është e përshtatshme për qëllimet e saj dhe I plotëson standardet e higjenës.
- Mundëson që banorëve të cilët përdorin këtë ndërtesë tu sigurohen shërbimet e duhura.
- Organizon punësimin e kontraktorëve sipas nevojave për mirëmbjatjen apo riparimin e ndërtesave.


Të Nevojshme
- Përvojë të paktën 2 vjecare në një ambient ekuivalent pune
- Të jetë I pajisur me diplomë (ose ekuivalente/ I kualifikuar nga përvoja)
- Aftësi të shkëlqyera organizuese dhe të menaxhimit të kohës
- I aftë për të punuar në mënyrë të pavarur dhe të ndërmarrë iniciativë.
- Aftësi të shkëlqyera administrimi dhe komunikimi ne të dyja gjuhët- angleze dhe shqipe.
- Në gjendje të përdorë me profesionalizëm programet e biznesit (p.sh. Microsoft Office, Word, Excel, Powerpoint) dhe i aftë të përdorë me kompetencë median sociale (Instagram, Facebook, Twitter)
- Nivel I larte I integritetit personal, një përputhje e plote me vlerat dhe karakterin e Tek Ura

Të Dëshirueshme
- Përvoje pune në një organizatë jo qeveritare në një rol të ngjashëm
- Përvojë pune në një mjedis dy gjuhësor
- Përvojë në mbjatjen e një website dhe menaxhimin e mediave sociale
- Patentë për ngarjen e makinës
- Përvojë në administrimin e një buxheti për një zyrë të vogël (p.sh. para te vogla)
- Njohuri e gjuhës angleze të nivelit C1 ose më të lartë

Nëpunës Administrativ Qendrës Job

Posted by Tek Ura
View this Job
Newest Personal Assistant Postings on this site:
4 days ago Administration Assistant/Property Job in Cork - Ireland

Administrative, Finance

Position: Administration Assistant (Property) - Job Description - Cpl are proud to partner with a leading Multinational in North Cork to...

Administration Assistant/Property Job

Posted by Cpl
View this Job
1 day ago Accountancy Job in Doha - Qatar

Administrative/Clerical, Finance

Position: Accountancy Job - Contracting company is looking for accountant. - Qualification, experience and skills: - 1.Minimum...

Accountancy Job

Posted by 1 Qatar Jobs
View this Job
Further jobs recently posted in similar categories:
1 week ago Licensed P&C Agent - whe, wherever Job in USA

Accounting

Position: Licensed P&C Agent - Work whenever, from wherever, you want - Location: US - Assurance is the first and only platform to...

Licensed P&C Agent - whe, wherever Job

Posted by Assurance
View this Job
1 week ago Finance and Accounting Recruiter Job in San Antonio - Texas - USA

Accounting

Finance & Accounting Recruiters - Territory - Free, Remote Opportunity - - Tired of the large agency culture and micro - management?...

Finance and Accounting Recruiter Job

Company: Goodwin Recruiting
View this Job
1 week ago Administrative Assistant Job in Portland - Oregon - USA

Administrative

- Administrative Assistant (Hillsboro, OR location) - Locations - - - Portland, OR metro area - - Employment Type - - - Full time - ...

Administrative Assistant Job

Company: Rosendin Electric
View this Job
3 days ago Junior Credit Controller Job in Dublin - Ireland

Accounting, Finance

This role, ideally suited to someone with junior credit control experience. The role will involve aiding the Credit Management Team within...

Junior Credit Controller Job

Posted by Morgan McKinley
View this Job
2 days ago Program Manager - EMEA Job in Dublin - Ireland

Management, Business

Description: -   - Introduction to PRO Unlimited PRO Unlimited holds a unique place within the contingent workforce industry – we...

Program Manager - EMEA Job

Posted by PRO Unlimited
View this Job
today Program Manager - EMEA Job in Dublin - Ireland

Management, Business

Description: -   - Introduction to PRO Unlimited PRO Unlimited holds a unique place within the contingent workforce industry – we...

Program Manager - EMEA Job

Posted by PRO Unlimited
View this Job
3 weeks ago Business Development Executive IT Sales Job in Doha - Qatar

Business, Sales

Position: Business Development Executive for IT Sales - Applicant, - We are looking for dynamic, target - oriented and aggressive Business...

Business Development Executive IT Sales Job

Posted by 1 Qatar Jobs
View this Job
2 weeks ago ParaPlanner Job in Stamford - England - UK

Accounting

Job Summary: - - Your primary role as Senior Paraplanner would be to provide this high end technical paraplanning training and support to...

ParaPlanner Job

Posted by Anonymous
View this Job
1 day ago Account Manager Job in St Albans - England - UK

Accounting

Exciting growing company that works with leading retail and restaurant brands, £30k - £45k salary, 23 days holiday plus your birthday...

Account Manager Job

Posted by Red Door Recruitment Limited
View this Job
today Program Manager - EMEA Job in Dublin - Ireland

Management, Business

Description: -   - Introduction to PRO Unlimited PRO Unlimited holds a unique place within the contingent workforce industry – we...

Program Manager - EMEA Job

Posted by PRO Unlimited
View this Job
3 weeks ago Vice President CHRO NHUVA Health System Job in Manassas - Virginia - USA

Administrative, Management

Novant Health is an equal opportunity employer and conducts all human resource practices in compliance with federal, state and local civil...

Vice President CHRO NHUVA Health System Job

Posted by Novant Health
View this Job
3 days ago Accountmanager zakelijke diensten Job in Dordrecht - Netherlands

Accounting

Samen werken met 140 collega’s in Nederland aanduurzame en innovatieve projecten met watertechnologie? Dat kan bijXylem! Accountmanager...

Accountmanager zakelijke diensten Job

Posted by Xylem Water Solutions
View this Job
LOGIN Area - Jobsite