Kontaktsida - Studera Design i Spanien

Image of Marbella Design Academy Marbella Design Academy:
Marbella Design Academy är den ledande statliga design skolan i Spanien och erbjuder kurser i inredning arkitekt, mode och grafisk design till elever från hela världen. Vi erbjuder BA (Hons) kurser, Diplomkurser, Grundkurser och Sommarkurser. Våra 3 års utbildningar, högre utbildningar i Art design, undervisas på engelska på högskolenivå – Bechelor Degree level. Skolan grundades 1995 och ligger beläget i Monda, bara 15 km från Marbella Costa del sol i södra Spanien. Våra studenter kommer ifrån hela världen och kan få bidrag från deras hemländer för att studera på skolan. Studenter med speciella behov (individer med fysiska handikapp) är också välkomna att ansöka. 

Email: Contact us below

Design skola med statligt tilstånd:
Photo of Kontaktsida - Studera Design i SpanienMarbella Design Academy har statligt tillstånd från Ministry of Education – junta de Andalucia i Spanien – den enda design skolan i Spanien som har uppnått detta erkännande. Skolan, lärarna och utbildningen är kvalitets kontrollerade av Ministry of Education, Spanien. 

Diplomerade kurser – högre utbildningar:
Bachelor of Arts (BA) Honours Degree awarded by University of Bedfordshire, UK

- inrednings design (3 år)
- grafisk formgivning (3 år)
- mode design (3 år)

Stundenterna får en heltäckande undervisning av de profissionella program som idag finns på marknaden som t.ex Auto-Card, 3D Studio Max, Quark, Flash, PhotoShop, Illustrator och DreamWeaver.

Intensive Foundationkurs:
12 veckor - Kurser påbörjas i Mars, Juni och September:  Vi erbjuder en intensiv 3-månaders grundkurs som introducerar dig till en värld av Art & Design. Den är i första hand avsedd för studenter som inte uppfyller inträdeskraven för högre utbildning i design kurser. Internationella studenter kan gå in på ett turistvisum, som är giltigt i 3 månader.

Gratis spanska lektioner:  Stunderna får möjlighet att lära sig Spanska bredvid sin pågående utbildning. Spanska lektioner hålls 1 timma om dagen, 2 dagar i veckan under utbildningen. I slutet får du naturligtvis ditt betyg i design men också i det spanska språket.

Sommar intensive kurser (2, 3 och 5 veckor):  
3D MAX; AutoCad; Illustrator; Photoshop; Photography ochmer..

Vittnesmål:
"Jag läser andra året som inredningsarkitekt på Marbella Design School. Jag valde att studera här i Spanien dels för att jag önskade studera till inredningsarkitekt på en högskolenivå och även för att jag älskar det fantastiska, behagliga vädret som södra Spanien erbjuder. Tyckte den kombinationen var perfekt.

Efter avslutade studier så kommer jag jobba som inredningsarkitekt helst i Marbella området för att sedan längre fram fortsätta med en masterutbildning i London eller Stockholm."

- Jag heter Mona S. och är från Stockholm.

"Jag började på Marbella design academy januari 2015, BA Interiör arkitektur, och jag känner redan att jag lärt mig väldigt mycket på dessa 4 månader.
Just nu bygger jag och designar en hotellreception/ lounge i Maldiverna, med influenser från islamisk arkitektur.

Jag trivs redan i Spanien väldigt bra och älskar livet med sol, plugg och nya människor. Jag tror jag kommer vilja stanna här längre än dessa 3 år, vi får se. Beroende på hur det blir med jobb i framtiden. Jag själv vill jobba med större projekt såsom hotell, arenor, shoppingcenter. Vi får se vart detta leder, och framtiden ser jag fram emot!"

- Josefine W., 25 år från Stockholm.

"Studerar inredningsarkitektur och startade september 2014, läser första året. Min dröm har alltid varit att flytta till Spanien och jag har alltid varit intresserad av inredning, så jag ville kombinera mina två intressen.

Det bästa med att studera i spanien bortsett från det fina vädret är att man får möta nya människor och lära sig en helt ny kultur. Mina planer är att antingen studera vidare i London eller söka jobb vart som helst i världen."

- Mirjam, 25år från Göteborg

"Jag studera fashion och jag går i första året. Jag började i september 2014. Jag har familj och vänner i Spanien, så att Spanien är mitt andra hem och jag har alltid älskat fashion.

Jag bestämde mig att efter jag tog studenten, skulle jag flytta hit och studera det jag älskar. Värmen och vänner."

- Josefina, 20 år från Hässleholm/Helsingborg

"Jag valde Marbella Design Academy för att skolan är mångkulturell och erbjuder en världsklass utbildning i ett trivsamt miljö. 

Definitivt vädret och livstilet som det tillkommer med.  Just nu har jag fått några jobb erbjudande som inväntar mig när jag avslutar och det ser jag fram emot till."

- Hafiz Rosli, 26, Göteborg. Grafisk Design, sista året (3:e).

Contact Us Today - Send a Quick Email here:

Name *
Email Address *
Phone Number
I live in this country *
I am a citizen of *
Program / Start Date preferred *
Remaining characters
(you may be asked to complete a Captcha)
Address: Camino Hoyanca, Monda, Marbella, Spain
Some interested visitors submitting program inquiries to our school up to 2019-05-21 were from:

Turkey;   Morocco;   Ethiopia;   Nigeria;   Spain;   Malta;   USA;   Qatar;   Senegal;   Kazakhstan;   and more.