Register Here to Apply for Jobs or Post Jobs. X

Apply for Skilled Labor/Trades Jobs - Local & International

Top Jobs / Sponsored Listings:
3 weeks ago Asphalt Seal Coating Laborer Job in Green Bay - Wisconsin - USA

Construction, Skilled Labor/Trades

We are looking for applicants to work in our asphalt seal coating division. Experience is preferred but not required. Pay commensurate with...
Skills Needed: Experience in asphalt, sealcoating, or concrete preferred but not required

Asphalt Seal Coating Laborer Job

Posted by Quality Asphalt
View this Job
3 weeks ago Pump Hydraulic Mechanic / Water Plant Operator Job in Austin - Texas - USA

Skilled Labor/Trades, Maintenance/Cleaning

Job Title: Austin Water Treatment Operations & Maintenance Technician Associate OR Assistant - (also known as Pump, Valves, Hydraulic...
Skills Needed: Minimum Qualifications for the AW Treatment O&M Tech Associate
• Graduation from an accredited high school or equivalent, plus one (1) year of experience in a similar work environment such as process control, plant operations, construction, or in the operation, repair and maintenance of mechanical or industrial equipment
• Thirty (30) semester hours of relevant formal education from an accredited institute may substitute for one (1) year of work experience
License and Certifications
• Must acquire a Class D Texas Surface Water License within one (1) year of employment
• Valid current Texas Class “C” Driver’s License (or the ability to obtain one by the date of hire)
• Must be able to become certified for Respiratory Protection

Minimum Qualifications for the AW Treatment O&M Tech Assistant
• Graduation from an accredited high school or equivalent, plus three (3) year of experience in a work environment such as process control, plant operations, construction, laboratory related activities, repair and maintenance of mechanical or industrial equipment
License and Certifications:
• Class C Texas Surface Water License from TCEQ
• Valid current Class C Texas Driver’s License (or the ability to obtain one by the date of hire)
• Must be able to become certified for Respiratory Protection

Pump Hydraulic Mechanic / Water Plant Operator Job

Posted by City of Austin - Water
View this Job
Latest Job Postings:
Jobs found: 26715
today 1. Senior Network Engineer Job in Warrington - England - UK

IT/Tech, Skilled Labor/Trades

Senior Network Engineer - Salary: £50k to £60k - Location: Warrington - - FJR Technology is currently working with a long - standing...

Senior Network Engineer Job

Posted by FJR
View this Job
today 2. Baby-sitting à mi-temps Job in France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Location: Blanquefort - Recherche baby - sitter à domicile à BLANQUEFORT pour 7 heures de travail par semaine pour baby - sitter 3 enfants,...

Baby-sitting à mi-temps Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 3. Baby-sitting Job in France

Skilled Labor/Trades, Sports/Fitness/Wellness

Position: Baby - sitting 6 h/semaine - Location: Saint - Égrève - Recherche baby - sitter à domicile à ST EGREVE pour 6 heures de travail...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 4. Baby-sitting Job in Talence - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche nounou à domicile à TALENCE pour 6 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 4 ans.Tâches confiées : garde...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 5. Crematorium Technicians Job in London - England - UK

Skilled Labor/Trades, Construction

Crematorium Technicians - - I am seeking certified and experienced Crematorium Technicians to cover the London area. - - If you have a...

Crematorium Technicians Job

Posted by REED
View this Job
today 6. Baby-sitting Job in Aubervilliers - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche nounou à domicile à AUBERVILLIERS pour 4 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 5 ans.Tâches confiées : garde...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 7. Baby-sitting Job in France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Location: La Crau - Recherche garde d’enfants à domicile à LA CRAU pour 5 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 5 ans.Tâches...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 8. Nounou à mi-temps Job in Aix-en-Provence - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche garde d’enfants à domicile à AIX EN PROVENCE pour 6 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 1 an.Tâches confiées :...

Nounou à mi-temps Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 9. Étudiant Babysitter Job in France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Position: Job étudiant Babysitter - Location: Verneuil - sur - Seine - Recherche baby - sitter à domicile à VERNEUIL SUR SEINE pour 4...

Étudiant Babysitter Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 10. Baby-sitting à mi-temps Job in Paris - France

Maintenance/Cleaning, Skilled Labor/Trades

Recherche baby - sitter à domicile à PARIS(06) pour 5 heures de travail par semaine pour baby - sitter 1 enfant, 3 ans.Tâches confiées :...

Baby-sitting à mi-temps Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 11. Signalling Maintenance Tester/SMTH Job in Peterborough - England - UK

Construction, Skilled Labor/Trades

Position: Signalling Maintenance Tester (SMTH) - Due to a busy work bank with one of our clients in the Peterborough area, Coyle Rail...

Signalling Maintenance Tester/SMTH Job

Posted by Coyle Rail Ltd
View this Job
today 12. Signalling Maintenance Tester/SMTH Job in Essex - England - UK

Construction, Skilled Labor/Trades

Position: Signalling Maintenance Tester (SMTH) - Due to a busy work bank with one of our clients in the Essex area, Coyle Rail requires a...

Signalling Maintenance Tester/SMTH Job

Posted by Coyle Rail Ltd
View this Job
today 13. IRSE Team Leader Job in Cardiff - Wales - UK

Skilled Labor/Trades, Construction

We are currently looking for IRSE Team Leaders in Cardiff for a busy work bank with one of our clients. - All staff must have a valid in...

IRSE Team Leader Job

Posted by Coyle Rail Ltd
View this Job
today 14. SWL Engineering Supervisor Job in Telford - England - UK

Skilled Labor/Trades, Airport/Airline

Our Rail client have a job starting 6th June 2020 at Oakengates station (in Telford). They will be requiring a SWL2 Engineering Supervisor...

SWL Engineering Supervisor Job

Posted by Network Construction Services
View this Job
today 15. IRSE Installer Job in Cardiff - Wales - UK

Skilled Labor/Trades, Construction

We are currently looking for IRSE Installers in Cardiff for a busy work bank with one of our clients. - Requirements - All staff must have...

IRSE Installer Job

Posted by Coyle Rail Ltd
View this Job
today 16. Étudiant Babysitter Job in Courbevoie - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Position: Job étudiant Babysitter - Recherche nounou à domicile à COURBEVOIE pour 10 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 1...

Étudiant Babysitter Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 17. Baby-sitter bilingue anglais Job in Bondy - France

Skilled Labor/Trades, Sports/Fitness/Wellness

Recherche baby - sitter à domicile à BONDY pour 7 heures de travail par semaine pour baby - sitter 2 enfants, 4 ans, 5 ans.Tâches confiées...

Baby-sitter bilingue anglais Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 18. Baby-sitting Job in Paris - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche nounou à domicile à PARIS(20) pour 4 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 5 ans.Tâches confiées : garde...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 19. Baby-sitting Job in France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Location: Cugnaux - Recherche nounou à domicile à CUGNAUX pour 4 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 3 ans.Tâches confiées...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 20. Baby-sitting Job in France

Skilled Labor/Trades, Maintenance/Cleaning

Location: Pibrac - Recherche nounou à domicile à PIBRAC pour 5 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 1 an, 4 ans.Tâches...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 21. Baby-sitting Job in Clamart - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche garde d’enfants à domicile à CLAMART pour 12 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 1 an, 4 ans.Tâches confiées :...

Baby-sitting Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 22. Head of HSE Job in London - England - UK

Construction, Skilled Labor/Trades

Position: Professional Head of HSE - We're looking for a candidate to fill this position in an exciting company. - - The company, are...

Head of HSE Job

Posted by Pinnacle Recruitment Ltd
View this Job
today 23. Baby-sitting à mi-temps Job in Metz - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche garde d’enfants à domicile à METZ pour 5 heures de travail par semaine pour garder 1 enfant, 2 ans.Tâches confiées : garde...

Baby-sitting à mi-temps Job

Posted by Kinougarde
View this Job
today 24. Java Developer Job in Leeds - England - UK

IT/Tech, Skilled Labor/Trades

Java Developer - - Location: Leeds - - SC Clearance: Please note that Security Clearance is required for this vacancy. Candidates will...

Java Developer Job

Posted by Sanderson
View this Job
today 25. Baby-sitter bilingue anglais Job in Toulouse - France

Sports/Fitness/Wellness, Skilled Labor/Trades

Recherche nounou à domicile à TOULOUSE pour 6 heures de travail par semaine pour garder 2 enfants, 4 ans, 6 ans.Tâches confiées : garde...

Baby-sitter bilingue anglais Job

Posted by Kinougarde
View this Job
(Jobs found: = 26715)
LOGIN Area - Jobsite